Μαργαρίτης: «Ο ΠΑΟΚ θα παίζει γρήγορα και ελκυστικά»

Μαργαρίτης: «Ο ΠΑΟΚ θα παίζει γρήγορα και ελκυστικά»

Μαργαρίτης: «Ο ΠΑΟΚ θα παίζει γρήγορα και ελκυστικά»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι πλέον «παλιός» στον ΠΑΟΚ και ξέρει τι χρειάζεται για να πετύχει τους φετινούς στόχους η ομάδα.

Ο Έλληνας ψηλός βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2012 και γνωρίζει πλέον τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της ανοικτής προπόνησης ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά:

Για τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ: «Πρέπει να τους βάλουμε μέσα στην ομάδα, να μάθουν την φιλοσοφία της ομάδας, να παίζουμε γι΄αυτήν, να γίνουμε ένα...».

Για το τι μπάσκετ περιμένειςνα παίξει ο ΠΑΟΚ φέτος: «Θέλουμε να είμαστε πιο ελκυστικοί, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, από αυτό που βλέπω στις πρώτες προπονήσεις υπάρχει διάθεση, κίνητρο, πολύ ενέργεια και φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα παίζει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ».

Το μήνυμα του για τον κόσμο της ομάδας: «Εμείς θέλουμε να γίνουμε μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι και να έρθει ο κόσμος να δει την ομάδα, τους έχουμε ανάγκη. Τον καλούμε για την γιορτή που διοργανώνει η ομάδα, να μας δει για πρώτη φορά στο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα είναι οι παλιοί παίκτες της ομάδας που έχουν δώσει χαρές στο κόσμο, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα