Μαρμπλ: «Πιστεύω θα μου πηγαίνει η φανέλα του Άρη» (vid)

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Μαρμπλ: «Πιστεύω θα μου πηγαίνει η φανέλα του Άρη» (vid)

Κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη ο Ντέβιν Μαρμπλ δήλωσε πανέτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη και τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν.  

Μαρμπλ: «Πιστεύω θα μου πηγαίνει η φανέλα του Άρη» (vid)

Ο Αμερικανός ήρθε στην Ελλάδα καλά διαβασμένος, αφού όπως είπε μπορεί να μην μίλησε με τον Οκάρο Ουάιτ (ήταν συμπαίκτες στο Summer League του Ορλάντο), αλλά έκανε την έρευνα του σχετικά με τον Άρη και την Θεσσαλονίκη πριν αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε.

«Εκείνη την περίοδο δεν ήξερα πως ο Οκάρο την περασμένη σεζόν έπαιζε στον Άρη οπότε δεν έχω μιλήσει μαζί του. Έψαξα όμως και έμαθα πολλά πράγματα και για την ομάδα και για την πόλη. Ό,τι και αν άκουσα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και είμαι ευτυχισμένος για την επιλογή μου», ανέφερε ο Μαρμπλ.

Αν και μόλις είχε κατέβει από το αεροπλάνο έδειξε πως έχει έρθει έτοιμος να μπει στο γήπεδο: «Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουμε. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ εύκολα και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να υπογράψω στον Άρη όπως και το γεγονός ότι έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και εξαιρετικούς φιλάθλους. Νομίζω θα μου πηγαίνει η φανέλα. Φορούσα άλλωστε αυτά τα χρώματα και στο κολέγιο».

Best of internet