Ατακτίδης: «Να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει»

Ατακτίδης: «Να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει»

Gazzetta team
Ατακτίδης: «Να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει»

bet365

Μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην Α1, αλλά ο Άρης θέλει να κάνει καλή πορεία τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιώργος Ατακτίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα σεζόν και τους στόχους που έχουν θέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πες μας λίγα λόγια για την πρώτη συνάντηση σε μια χρονιά όπου παίζουμε στη Α1 Εθνική.

«Όπως και πέρσι ξεκινάμε με πολλά όνειρα, αλλά με το κεφάλι χαμηλά και έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο. Όλα τα κορίτσια δείχνουν ότι έχουν αρκετή όρεξη και ότι είναι έτοιμες να δουλέψουν και να βγάλουμε στο γήπεδο και στους αγώνες αυτό που θέλουμε».

Πες μας λίγα λόγια και για την προετοιμασία που θα ακολουθήσει.

«Μέσα από την προετοιμασία θέλουμε να περάσουμε στις παίκτριες την φιλοσοφία που θα έχουμε την φετινή χρονιά και με την καλή δουλειά που θα γίνει, να είναι βέβαια υγιείς, να μπορέσουμε να μας βγάλουν αυτά που θέλουμε στο γήπεδο και στους αγώνες».

Τι περιμένετε από τις ξένες που θα έρθουν στην ομάδα;

«Πιστεύουμε ότι έχει γίνει η κατάλληλη επιλογή των δύο ξένων παικτριών από τις ΗΠΑ ως αναφορά στα κομμάτια που θέλουμε να μας βοηθήσουν. Πιστεύω ότι θα το κάνουν και θα μας βοηθήσουν πολύ. Και σίγουρα από την απόδοση αυτών των κοριτσιών θα εξαρτηθεί σε κάποιο ποσοστό η απόδοση της ομάδας».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

«Από την στιγμή που είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία. Αν και η δυναμική της ομάδας του Άρη είναι να βρίσκεται στις ψηλότερες θέσεις. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις από την περσινή χρονιά κιόλας για να φέρουμε την ομάδα εκεί που και ανήκει. Επειδή η ομάδα αποτελείται από μικρές σε ηλικία αθλήτριες θέλουμε μαζί με τις έμπειρες που αποκτήσαμε και μέσα από τις καλές προπονήσεις που θα κάνουν να πάρουν εμπειρίες και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο».

Μία ευχή για την νέα χρονιά.

«Πάνω από όλα να έχουν υγεία τα κορίτσια της ομάδας και να μπορέσουμε μέσα από μια καλή χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα