Χαραλαμπόπουλος: «Είναι στο χέρι μου να γίνω ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Χαραλαμπόπουλος: «Είναι στο χέρι μου να γίνω ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Χαραλαμπόπουλος: «Είναι στο χέρι μου να γίνω ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει στο gazzetta.gr για το οκταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό Superfoods, την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και για το αν μπορεί να γίνει το επόμενο πρόσωπο της ομάδας.

Όταν οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον 19χρονο φόργουορντ να δεσμευτεί πως θα φοράει τη φανέλα τους μέχρι το 2024, η απόφαση να συμφωνήσει και να βάλει την υπογραφή του στο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα οκταετές συμβόλαιο που του προσέφεραν ήταν εύκολη όπως λέει: «Είμαι τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό και αυτός θα είναι ο πέμπτος οπότε από τη στιγμή που με έχει στηρίξει και εγώ θέλω να παίζω στην ομάδα ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για εμένα να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο. Για να το πω πιο απλά δεν είχα λόγο να μην το κάνω. Δεν θέλω να φύγω, θέλω να μείνω εδώ».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βλέπουν στο πρόσωπο του Χαραλαμπόπουλου έναν παίκτη που θα ακολουθήσει τα χνάρια του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη ώστε μελλοντικά να γίνει ο αρχηγός και ο ηγέτης της ομάδας. Ο ίδιος από την πλευρά του αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και δηλώνει πως γνωρίζει ότι είναι στο χέρι του να γίνει το επόμενο πρόσωπο του Παναθηναϊκού: «Όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε βλέπει έτσι και σου προσφέρει μια τέτοια συμφωνία σίγουρα είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Από εκεί και πέρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνομαι χρόνο με το χρόνο καλύτερος ώστε να φτάσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει στο μέλλον αλλά είναι στο χέρι μου να εξελιχτώ στον επόμενο ηγέτη της ομάδας μέσα από τη σκληρή δουλειά που θα κάνω».

Σε αυτό φυσικά παίζει και θα παίξει ρόλο και ο Αργύρης Πεδουλάκης, δηλαδή ο άνθρωπος που τον πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλον και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του με το που πήγε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2012. Γι' αυτό μέσα στους στόχους του Έλληνα διεθνή είναι να τον δικαιώνει συνεχώς με την αγωνιστική του παρουσία: «Ο κόουτς μου έχει πολλή εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Τα πράγματα άλλαξαν για εμένα όταν ήρθε ξανά στην ομάδα και πιστεύω όσο θα βελτιώνομαι θα τον δικαιώνω».

Best of internet