Ο Ζντοβτς υποδέχτηκε την ΑΕΚ στη Σλοβενία (pic)

Ο Ζντοβτς υποδέχτηκε την ΑΕΚ στη Σλοβενία (pic)

Ο Ζντοβτς υποδέχτηκε την ΑΕΚ στη Σλοβενία (pic)

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στη Σλοβενία όπου την υποδέχτηκε ο Γιούρι Ζντοβτς και... ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Μέσω Βενετία έφτασε η ΑΕΚ στον τελικό της προορισμό και όλα πλέον είναι έτοιμα για την πρώτη προπόνηση στην πόλη Κράνισκα Γκόρα. Την αποστολή της ΑΕΚ υποδέχτηκε ο προπονητής, αλλά και ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Ένα γνώριμό τους συνάντησαν για «οικοδεσπότη» οι παλαιοί και νέοι παίκτες της "Βασίλισσας" στο Kranjska Gora.

Ο Γιούρι Ζντοβτς - ιδιαιτέρως ευδιάθετος - ήταν εκείνος, που τους υποδέχτηκε κατά τις 15:30, στο "κατώφλι" του ξενοδοχείου, όπου διαμένει η αποστολή στο σλοβενικό θέρετρο. Όσο για τον… Σάσα Ομπράντοβιτς, που "συμπεριλήφθηκε" στο «κάδρο» της υποδοχής (βλέπε φωτό); Τυχαίο γεγονός. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τέτοιες ώρες.

Οι "κιτρινόμαυροι" μετά από ένα όμορφο ταξίδι, έτσι όπως αποδείχθηκε, κι αφού το πούλμαν "διέσχισε" τρεις χώρες (Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία) μέχρι να φτάσει στον προορισμό του, ξεκουράζονται για λίγο, καθώς στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση στο κοντινό κλειστό της περιοχής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες του. Είχε πολύωρη συνομιλία με τους συνεργάτες του και τον νέο εργοφυσιολόγο της "Βασίλισσας", Γιώργο Βαβέτση, κι όλοι μαζί "κατέγραφαν" τις τελευταίες "πινελιές" του "καμβά" της προετοιμασίας. Κατόπιν παρέλαβε την καινούρια του εμφάνιση διά χειρός των φροντιστών της ομάδας Γιώργου Σταθόπουλου και Μάριου Ντολάκου και ετοιμάζεται για τα δύσκολα, που έρχονται…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα