Ξεκίνημα με φιλοδοξίες στον Πανιώνιο (pics)

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες στον Πανιώνιο (pics)

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του με τον Νίκο Οικονόμου να είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα. 

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες στον Πανιώνιο (pics)

Οι Νεοσμυρνιώτες ξεκίνησαν τη σεζόν ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην Α2 αν και υπάρχει η περίπτωση να του παραχωρηθεί η wild card και να παίξουν από φέτος στην Α1.

Η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου διεξήχθη στο κλειστό της Αρτάκης, με τον Νίκο Οικονόμου να έχει άπαντες στη διάθεσή του, πλην του Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

«Ξεκινάμε την χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση. Υγεία να υπάρχει που είναι το πιο σημαντικό και όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Οικονόμου.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Πανιωνίου κ. Ίωνα Βαρουξάκη γιατί πραγματικά έφερε τους παίκτες που ήθελα πάρα πολύ να έρθουν στην ομάδα και αυτό που μέτρησε εκτός από το κομμάτι του μπάσκετ είναι ότι όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα» συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός και κατέληξε λέγοντας, «Μας περιμένει πολύ δουλειά, είμαστε καινούργια ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει την προσπάθεια».

Best of internet