Κάμινγκς: «Ο Άρης έχει ιστορία και τρελούς φιλάθλους» (vid)

Κάμινγκς: «Ο Άρης έχει ιστορία και τρελούς φιλάθλους» (vid)

Gazzetta team
Κάμινγκς: «Ο Άρης έχει ιστορία και τρελούς φιλάθλους» (vid)

bet365

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Ουίλ Κάμινγκς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη έτοιμος να δουλέψει σκληρά ώστε οι «κίτρινοι» να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Ο Αμερικανός δήλωσε πως ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι μια νέα εμπειρία και θα παίξω ουσιαστικά για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και τον Άρη, μια ομάδα με ιστορία και με τρελούς οπαδούς. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Η σύντομη εμπειρία πέρσι στην Ιταλία με την Τρέντο θα με βοηθήσει και δεν πιστεύω πως θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ».

Η σκληρή δουλειά είναι το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί, ενώ τόνισε πως είναι συνηθισμένος στις υψηλές απαιτήσεις: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος συνεχώς. Ο καθένας πρέπει να δουλεύει σκληρά και να έχει προσωπικό κίνητρο για τη δουλειά που κάνει. Στο κολέγιο που αγωνιζόμουν, στην Πενσυλβάνια, υπήρχε πίεση για αποτελέσματα. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω από την πλευρά μου να παρακινήσω την ομάδα να κερδίσουμε αγώνες και τίτλους, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα