Καλάθης: «Όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής!»

Καλάθης: «Όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καλάθης: «Όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής!»

bet365

Έπειτα από τέσσερα χρόνια ο Πατ Καλάθης ήρθε στην Αθήνα για να φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods και μαζί με τον αδελφό του, Νικ, δήλωσε: «Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα».

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (16/8) ο Πατ Καλάθης, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον, Νικ και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως: «Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που επιστρέφω σε μία τόσο σπουδαία ομάδα και είναι εξαιρετικό που θα είμαι και πάλι συμπαίκτης με τον αδερφό μου. Αγαπώ την Αθήνα, είχα τέσσερα χρόνια να έρθω, μου είχε λείψει και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής».

Ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα να ξαναπαίξει στο ΟΑΚΑ: «Έβλεπα πολλά βίντεο από το ΟΑΚΑ και τους οπαδούς της ομάδας πριν από μερικές ημέρες για να θυμηθώ αυτά που είχα ζήσει εδώ την προηγούμενη φορά και να μπω στους ρυθμούς του ελληνικού μπάσκετ, της ομάδας μου και του κόσμου της! Περιμένω πώς και πώς για να το ζήσω! Θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία».

Όσο για τους στόχους του «τριφυλλιού» την καινούρια σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει φέρει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, παρέμειναν κάποιοι ταλαντούχοι αθλητές και αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί ανεβάζει το επίπεδό της και τον πήχη της. Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα είμαστε οι καλύτεροι!».

Νικ Καλάθης: «Όμορφο συναίσθημα και για τους δυο μας»

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσω τη σκληρή δουλειά με την ομάδα εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου. Η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη που ήρθα εδώ μαζί με τον αδερφό μου, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό Superfoods μετά από χρόνια. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και για τους δυο μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα