Έφτασε με τα... χρώματα του ΠΑΟΚ ο Μιλιένοβιτς (pics)

Έφτασε με τα... χρώματα του ΠΑΟΚ ο Μιλιένοβιτς (pics)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Έφτασε με τα... χρώματα του ΠΑΟΚ ο Μιλιένοβιτς (pics)

bet365

O Nέναντ Μιλιένοβιτς έκανε την αρχή για τον ΠΑΟΚ κι εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με κασκόλ του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αρχίζει στις 17 Αυγούστου κι ο Νέναντ Μιλιένοβιτς... άνοιξε τον χορό των αφίξεων.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος γκαρντ έφτασε στο αεροδρόμιο και φόρεσε και το κασκόλ και καπέλο του ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μία σημαντική και καλή απόφαση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει καλή παράδοση στο μπάσκετ. Γνωρίζω πολλά για την ομάδα, για την πόλη, και σίγουρα ήρθα εδώ να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι η πρώτη ημέρα μου εδώ και ελπίζω να εξελιχθεί πολύ καλά για εμάς και την ομάδα όλη η χρονιά...».

Για αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι πέρσι στην ομάδα αγωνίζονταν τρεις Σέρβοι και μίλησα μάλιστα με τον Μιλένκο Τέπιτς, που μόνο καλά πράγματα μου είπε για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω επίσης ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Στογιάκοβιτς προτού πάει στο ΝΒΑ όπου έκανε μία σπουδαία καριέρα, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς που ήταν σπουδαίος παίκτης. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, αλλά θα το κάνω μόλις πάω στο γήπεδο. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι έχω ένα άτομο από τη χώρα μου να μιλήσω στη μητρική μου γλώσσα. Μόνο καλό είναι αυτό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που έχω ακούσει πολλά και ανυπομονώ να τους συναντήσω όλους και τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας. Είναι πολύ σπουδαίο κίνητρο να είσαι σε μία ομάδα που θα έχεις μεγαλύτερο ρόλο».

Για αυτά που θα προσφέρει στην ομάδα: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, να τρέχει με τον σωστό τρόπο, να κρατάω τη μπάλα όσο χρειάζεται. Θεωρώ ότι είμαι ηγέτης λόγω χαρακτήρα και θέσης, αλλά βέβαια πρέπει στην πρώτη προπόνηση να δούμε πως θα ταιριάξουμε όλοι μαζί».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς νεαρούς παίκτες: «Όλα έχουν θετικά και αρνητικά, το γεγονός ότι είναι πολλοί νεαροί σημαίνει πως δεν θα διαθέτουν εμπειρία, έχουν όμως ενέργεια, μπορούν να παίξουν αθλητικά, να παίζουν πιο καλά στην άμυνα, υπάρχουν προτερήματα και μειονεκτήματα, πρέπει να πετύχει όσο τον δυνατόν περισσότερα με το υλικό που διαθέτει η ομάδα».

Για τα πρότυπά του: «Ένα παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς που είναι ο καλύτερος Σέρβος παίκτης κατά την άποψή μου. Έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο τελευταίο ματς με την Αμερική, ήταν εξαιρετικός σε πολύ κρίσιμα σημεία και στη Σερβία ακόμη συζητούν τι έκανε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πάντα οι Σέρβοι κοιτούσαν τους αστέρες του εξωτερικού. Και για να αναφέρω και ορισμένους ακόμη, όταν ήμουν μικρός, αυτοί που μεγαλουργούσαν ήταν ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα με τον Στογιάκοβιτς, αλλά αγωνίζονταν σε άλλη θέση από την δική μου».

Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Απλά να είναι μαζί μας, δίπλα μας. Εγώ από πλευράς μου και από την πλευρά της ομάδας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την αρχή ως το τέλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα