«Πάρε θέση στο ασπρόμαυρο PAOK Sports Arena» (vid)

«Πάρε θέση στο ασπρόμαυρο PAOK Sports Arena» (vid)

Gazzetta team
«Πάρε θέση στο ασπρόμαυρο PAOK Sports Arena» (vid)

bet365

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος και Σούλης Μαρκόπουλος καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πάρει θέση στο «ασπρόμαυρο» Παλατάκι.

Τρεις από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές μορφές στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που συνδέουν με έναν μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα και το αύριο, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Σούλης Μαρκόπουλος, πρωταγωνιστούν στο προωθητικό βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, στέλνοντας τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα και με φόντο το ασπρόμαυρο PAOK Sports Arena.

«Δεν ξεχνάμε το παρελθόν του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτό. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα του σήμερα, ώστε να προετοιμάσουμε την ομάδα του μέλλοντος, την ομάδα την μεγάλη του ΠΑΟΚ», είναι οι ατάκες που χρησιμοποιεί ο Νίκος Σταυρόπουλος, συνδέοντας το ένδοξο παρελθόν του ΠΑΟΚ, που γιορτάζει μάλιστα φέτος και τα 90 του χρόνια, με το μέλλον και την προετοιμασία εκείνης της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με απλά και γεμάτα ουσία λόγια παρατηρεί… «Οι εποχές άλλαξαν, αλλά η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ είναι η ίδια, όπως παλιά. Τώρα, η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι σημαντική», ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος που έχει και την μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή στο διαφημιστικό βίντεο, ξεκινά την αναφορά του στους παίκτες και του φιλάθλους της ομάδας: «Οι παίκτες μας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, είναι για μας πάντα οι καλύτεροι. Όπως και εσείς, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είστε για μας, οι καλύτεροι του κόσμου. Από σήμερα κιόλας, ο καθένας από σας, ας πάρει την θέση του στο ανακαινισμένο ασπρόμαυρο γήπεδό μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μάλιστα στέλνει και το πιο ξεκάθαρο μήνυμα στο τέλος… «Και με την ψυχή σας να κάνετε το Παλατάκι ένα απόρθητο φρούριο»", αναφέρει το paokbc.gr.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα