Μαρμπλ: «Ιδανικός για εμένα ο Άρης»

Μαρμπλ: «Ιδανικός για εμένα ο Άρης»

Μαρμπλ: «Ιδανικός για εμένα ο Άρης»

Ο Ντέβιν Μαρμπλ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μίλησε για τον ερχομό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία και χαρακτήρισε και ιδανική για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ντέβιν Μαρμπλ, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Άρη για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε τον Άρη, στην νέα πρόκληση της καριέρας του, στους οπαδούς αλλά και στους στόχους του με την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά:

«Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, γιατί έμαθα πως είναι μια μεγάλη ομάδα σε μια πόλη ιδανική για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά στο παρελθόν στην Ευρώπη.

Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει εμένα και την ομάδα στην επιτυχία.

Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε το πλάνο του και το ότι επικοινωνήσαμε τόσο καλά ήταν ένα συν για εμένα. Συνεπώς δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση να επιλέξω τον Άρη.

Δεδομένου ότι είναι  η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός των ΗΠΑ, σίγουρα θα χρειαστώ ένα μικρό διάστημα προσαρμογής.

Ταυτόχρονα, όμως, ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα, κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπώ: να παίζω μπάσκετ».

Για τους οπαδούς του Άρη ο Μαρμπλ δήλωσε: «Γνωρίζω πως οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα τους, είναι αφοσιωμένοι και πιστοί σε αυτήν. Ως παίκτης το λατρεύεις όταν συμβαίνει αυτό και σε ωθεί κάθε φορά που πατάς το παρκέ να δίνεις τα πάντα».

Και για τους στόχους του ανέφερε: «Να κερδίζουμε πάντα! Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και παίζω πάντα για να κερδίζω. Αυτό μόνο με νοιάζει».

Best of internet