Έφτασε και πιάνει δουλειά ο Αμπντούλ-Αλίμ (pics)

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ

Έφτασε και πιάνει δουλειά ο Αμπντούλ-Αλίμ (pics)

Η Κύμη υποδέχτηκε τον πρώτο Αμερικανό παίκτη της ιστορίας της και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρώτη της χρονιά στην Basket League. 

Έφτασε και πιάνει δουλειά ο Αμπντούλ-Αλίμ (pics)

Όπως ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση τους οι νεοφώτιστοι στην Α1 ο Μούσα Αμπντούλ-Αλίμ έφτασε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στη Χαλκίδα.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρώτος Αμερικάνος μπασκετμπολίστας που υπέγραψε σtον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, ο Musa Abdul-Aleem, έφτασε στην Ελλάδα και είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει την σκληρή δουλειά ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν στην Basket League. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης πάτησε επί ελληνικού εδάφους σήμερα το πρωί, με τον General Manager της ομάδας μας κ. Κώστα Κώτση να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο "Ε.Βενιζέλος". 

Μαζί του ήταν και ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Βασίλης Κούρος, ο οποίος ανέλαβε να τον οδηγήσει στην Χαλκίδα. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Team Manager της Κύμης κ. Μάρκος Κολώκας που τον καλωσόρισε στην Εύβοια και τον βοήθησε να εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο. Πλέον περιμένουμε και τις αφίξεις των υπόλοιπων παικτών για να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας μας για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League». 

Best of internet