Ρίβερς: «Αυτή θα είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού»

Ρίβερς: «Αυτή θα είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Αυτή θα είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως αυτή θα είναι η χρονιά του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε στην «Real News»:

Για το κλίμα που συνάντησε: «Το γνώριζα και πριν και το διαπίστωσα αμέσως πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο άθλημα, με σημαντικές νίκες και τίτλους στην Ευρώπη. Το ίδιο και οι οπαδοί του, οι οποίοι στηρίζουν φανατικά τους παίκτες και δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα που, προσωπικά, λατρεύω να παίζω σ΄ αυτήν. Όταν ήμουν αντίπαλός του ήταν δύσκολα στην απέναντι όχθη, αλλά τώρα χαίρομαι που θα αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό και θα έχω τον κόσμου του και τον ενθουσιασμό του μαζί μου και όχι εναντίον μου».

Για τον βασικό του στόχο: «Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσουμε αγωνιστική ταυτότητα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η οποία θα πρέπει να βασίζεται στη σκληρή άμυνα. Πιστεύω ότι μια ισχυρή ταυτότητα θα μας πάει μακριά στη σεζόν, ειδικά μια αθλητική ομάδα όπως είμαστε εμείς».

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα έλεγα πως τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, εφάμιλλα του "κλάσικο" στην Ισπανία, με ενθουσιασμό μέσα και έξω από το παρκέ. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε φορά θα παλεύουμε μέχρι τέλους για να τους νικάμε. Φέτος θα είναι η χρονιά μας».

Για το παιχνίδι του: «Μου αρέσει ο έλεγχος στο παιχνίδι και σαφώς οτιδήποτε διευκολύνει την ομάδα μου, είτε αυτό είναι άμυνα, είτε ριμπάουντ, είτε να δίνω βοήθειες στους συμπαίκτες μου».

Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό και αν ονειρεύεται το ΝΒΑ: «Ασφαλώς και ονειρεύομαι να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά πηγαίνω εκεί όπου με θέλουν. Και μεγαλώνοντας, έμαθα πολλά πράγματα για την Ελλάδα από τον θείο μου Μπάιρον Ντίνκινς, που έζησε μεγάλο κομάτι της καριέρας του εδώ. Προφανώς εκτιμώ και αναγνωρίζω το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μού έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, με τον καλύτερο δυνατό ανταγωνισμό στην Ευρωλίγκα».

Για τον Διαμαντίδη: «Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν μια λαμπρή καριέρα, όπως αυτή του Διαμαντίδη. Σπουδαίος αθλητής, ανεπανάληπτος. Είχε μια θρυλική πορεία και του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της ζωής του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα