Αρσενόπουλος: «Όσο πιο ψηλά με την Παίδων»

Gazzetta team
Αρσενόπουλος: «Όσο πιο ψηλά με την Παίδων»

bet365

Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στο Ράντομ της Πολωνίας για το Ευρωπαϊκό U16 κι ο Νίκος Αρσενόπουλος μίλησε για τον στόχο της ομάδας.

Η Φινλανδία (12/8, 15:00) είναι ο πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα με τον γκαρντ, Νίκο Αρσενόπουλο, να εστιάζει στη σημασία που θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα:

«Ο στόχος που έχουμε θέσει ως ομάδα είναι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, όσο μπορούμε πιο ψηλά, αλλά και να βελτιωνόμαστε καθημερινά, αγώνα με τον αγώνα», ανέφερε στο site της ΕΟΚ.

Τα όπλα της ελληνικής ομάδας: «Η δυνατή άμυνα είναι η βάση. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Και μετά η ομαδικότητα στην επίθεση, οι συνεργασίες. Και κάτι ακόμη: Το γεγονός πως είμαστε «δεμένοι» μεταξύ μας! Θέλουμε να παίξουμε ο ένας για τον άλλον».

Η πρεμιέρα έχει Φινλανδία, η συνέχεια στον όμιλο Σερβία και Εσθονία. Η ελληνική ομάδα είναι... διαβασμένη όπως τονίζει: «Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας, ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε, όπως γνωρίζουμε και πως είναι πολύ καλές ομάδες και οι τρεις. Με αυτή τη σκέψη θα μπούμε στο γήπεδο. Μια νίκη στην πρεμιέρα θα είναι σημαντική για εμάς και θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εκτός τους δύο βαθμούς της νίκης, θα μας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα