Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και FMS

Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και FMS

Gazzetta team
Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και FMS
H KAE Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον επίσημο χορηγό της ομάδας, την FMS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συμμετοχή της FMS στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί τη δεύτερη υψηλότερη χορηγική συνεργασία και έχει στόχο την υποστήριξη της ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της κορυφής και τα επόμενα χρόνια.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με έναν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές και συνεργάτες μας, την FMS, πρωτοπόρο και leader στην αγορά του αυτοκινήτου που δραστηριοποιείται. Όπως είναι γνωστό, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, με πολυετείς συνεργασίες και εφαρμόζοντας ένα εξαιρετικά αποδοτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει περιορισμένο αριθμό εταιρειών. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την FMS για 4η συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, την αγορά του αυτοκινήτου, αποτελεί μια στρατηγική επιλογή μας για ακόμα στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών και επίτευξη των σημαντικότερων εταιρικών στόχων για την FMS, μια 100% Ελληνική και πραγματικά πρωτοπόρο εταιρεία. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί εξίσου αποδοτικά για πολλά ακόμα χρόνια!”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FMS κ. Νίκος Βρανάς δήλωσε: “Μετά την τριετή πετυχημένη συνεργασία μας, η ανανέωση με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν μια επιθυμία που έμοιαζε με φυσική εξέλιξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τη διοίκηση που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς διακατέχεται από ένα όραμα να παραμένει στην κορυφή με συνεχή προσπάθεια πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, όραμα το οποίο είναι κοινό με το δικό μας και μας οδήγησε στην επέκταση αυτής της συνεργασίας. Πέρα από τα εμπορικά οφέλη ή την αναγνώριση που αποκομίσαμε εμείς σαν FMS όντας μέρος των επιτυχιών της ομάδας, οι αξίες που εκπροσωπεί, είναι αυτό που μας εκφράζει περισσότερο και δεν περιγράφεται σε μία δήλωση ή σε ένα συμφωνητικό. Παράλληλα με την επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας μας για τα επόμενα χρόνια με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα ήθελα να ανακοινώσω και την έναρξη μιας νέας συνεργασίας στο προσεχές διάστημα με τη FIAT στην περιοχή του Πειραιά, έναν πρωτοπόρο στον χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα οι επόμενες χρονιές που θα είμαστε μαζί, να συνοδευτούν από ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη”».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα