Έδωσε επέκταση συμβολαίου στον Μίλερ η Μακάμπι

Έδωσε επέκταση συμβολαίου στον Μίλερ η Μακάμπι

Gazzetta team
Έδωσε επέκταση συμβολαίου στον Μίλερ η Μακάμπι

bet365

Παρότι θα χάσει σχεδόν όλη την πρώτη του σεζόν λόγω τραυματισμού η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισε να δώσει στον Κουίνσι Μίλερ επέκταση συμβολαίου.

Λίγη ώρα αφότου ανακοίνωσε πως ο παίκτης θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στο Ισραήλ υπό την επίβλεψη των γιατρών της η «ομάδα του λαού» έκανε γνωστό πως θα τον κρατήσει στο Τελ Αβίβ μέχρι το 2019. Ο Μίλερ είχε συμφωνήσει με την Μακάμπι για τις δύο επόμενες σεζόν αλλά υπέγραψε από τώρα για άλλον ένα χρόνο με όρο αποδέσμευσης για το ΝΒΑ και για τις τρεις σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την αποθεραπεία μου με την ομάδα. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα επιστρέψω αλλά ήδη αισθάνομαι καλύτερα και περπατάω χωρίς πατερίτσες. Ελπίζω να επιστρέψω κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά δεν θα βιαστώ», ανέφερε σχετικά με την κατάσταση του ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ο Νικόλα Βούισιτς από την άλλη ως αθλητικός διευθυντής της Μακάμπι εξήγησε γιατί οι Ισραηλινοί πήραν την απόφαση να δώσουν νέο συμβόλαιο στον Μίλερ: «Βλέπουμε τον Κουίνσι ως μέλος της ομάδας μας και μελλοντικά. Εκτιμήσαμε το γεγονός πως θέλει να επιστρέψει και να παίξει όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε υπομονή ώστε να τον έχουμε κοντά μας υγιή και τα επόμενα χρόνια».

 

Τελευταία Νέα