Κι άλλο «μπαμ» από το ΝΒΑ η Λαμποράλ!

Κι άλλο «μπαμ» από το ΝΒΑ η Λαμποράλ!

Gazzetta team
Κι άλλο «μπαμ» από το ΝΒΑ η Λαμποράλ!

bet365

Η ενίσχυση της Λαμποράλ Κούτσα με παίκτες από το ΝΒΑ συνεχίζεται! Αυτή τη φορά οι Βάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέιν Λάρκιν που πέρυσι έπαιζε στους Μπρούκλιν Νετς.

Από τη στιγμή που ο Αντρέα Μπαρνιάνι αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της η Λαμποράλ Κούτσα του έφερε και παρέα. Όχι απλά κάποιον παίκτη από το ΝΒΑ αλλά έναν συμπαίκτη του, αφού ο Ιταλός έπαιζε την περασμένη σεζόν μαζί με τον Σέιν Λάρκιν στους Νετς αλλά και στους Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ λοιπόν, σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες θα γίνει 24 ετών, έχει ύψος 1.80μ. και την επόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα των Βάσκων που θέλουν να τον «παντρέψουν» με τον Μπαρνιάνι αλλά και τον Ροντρίκ Μπεμπουά δημιουργώντας μια τριάδα όπως αυτή των Μπουρούση-Άνταμς-Τζέιμς που πέρυσι τους οδήγησε στο Final 4 της Euroleague.

Ο Λάρκιν είχε επιλεγεί στο νούμερο 18 του ντραφτ το 2013 από τους Ατλάντα Χοκς οι οποίοι τον έδωσαν άμεσα με ανταλλαγή στους Ντάλας Μάβερικς και τις δύο τελευταίες σεζόν της πέρασε στη Νέα Υόρκη και το Μπρούκλιν. Μάλιστα η περασμένη ήταν και η καλύτερη του, αφού σε 78 αγώνες με τους Νετς είχε μέσο όρο 7.3 πόντους, 4.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα