Δεν ξέρει τι να κάνει η Παρτιζάν

Δεν ξέρει τι να κάνει η Παρτιζάν

Gazzetta team
Δεν ξέρει τι να κάνει η Παρτιζάν

bet365

Η Παρτιζάν δεν μπορεί να εκδώσει δελτία για τους καινούργιους παίκτες της λόγω της απόφασης να παίξει την επόμενη σεζόν στο EuroCup.

Οι Σέρβοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την ΑΕΚ, καθώς η FIBA έχει ενημερώσει όλες τις ομοσπονδίες μέλη της πως δεν θα δώσει την έγκριση της για την έκδοση δελτίων εάν οι ομάδες τους δεν αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το EuroCup όπως έκαναν οι ιταλικές.

«Έχουμε λάβει μια νέα επιστολή από την ομοσπονδία. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουμε. Είναι εμφανές πως υπάρχει μια απειλή και δεχόμαστε πιέσεις. Αν παραμείνουν έτσι τα πράγματα, δεν ξέρουμε πώς θα πράξουμε. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρώτο από όλα, δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και έχουμε μόνο τέσσερις παίκτες από πέρσι. Πώς θα αγωνιστούμε αν δεν κάνουμε μεταγραφές;

Περιμέναμε μέχρι τώρα να έχει βρεθεί μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της FIBA και της Euroleague, αλλά μας έχουν αφήσει μόνους. Βλέπουμε την ίδια ώρα πως η ισπανική ομοσπονδία είναι έτοιμη να τιμωρήσει τις ομάδες που θα παίξουν στο EuroCup. Όλα αυτά μας προβληματίζουν. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε», εξήγησε σχετικά με τη σύγχυση που έχει προκύψει από αυτή τη διαμάχη ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τοντόριτς, μιλώντας σε εφημερίδα του Βελιγραδίου.

 

Τελευταία Νέα