Η απάντηση του Ενές Καντέρ... Γκιουλέν! (pic)

Η απάντηση του Ενές Καντέρ... Γκιουλέν! (pic)

Γιάννης Ράμμας
Η απάντηση του Ενές Καντέρ... Γκιουλέν! (pic)

bet365

Αφού πρώτα τον αποκύρηξε η οικογένειά του, τώρα ήταν η σειρά του Ενές Καντέρ ν' αποκυρήξει αυτή και να γίνει... Γκιουλέν!

Το περιεχόμενο της επιστολής-απάντησης του 24χρονου Τούρκου σέντερ των Τζαζ , ο οποίος υπέγραψε σαν Γκιουλέν, τον οποίο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, έχει κατηγορήσει πως βρισκόταν πίσω απ' το πρόσφατο πραξικόπημα και του οποίου την έκδοση με την κατηγορία της τρομοκατρίας στις ΗΠΑ έχει ζητήσει ο πρόεδρος της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν:

Σήμερα έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τους αδελφούς και τις αδελφές μου, την οικογένειά μου κι όλους τους συγγενείς μου! Ο ίδιος μου ο πατέρας μού ζήτησε να αλλάξω το επώνυμό μου. Η μητέρα μου, που μ' έφερε στη ζωή, με αποκήρυξε. Τα αδέλφια μου, που μεγαλώσαμε μαζί, με αγνοούν! Οι συγγενείς μου δε θέλουν να με ξαναδούν!

Για το έργο του Γκιουλέν, που αναπτύχθηκε μέσα απ' τα δάκρυα πιστών κι αφοσιωμένων ανθρώπων, όχι μόνο εγώ αλλά... χιλιάδες Καντέρ πρέπει να θυσιαστούν! Θα θυσίαζα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου κι όλη την οικογένειά μου για τη χάρη του Γκιουλέν.

Θα έδινα το κεφάλι μου γι' αυτή την περίπτωση. Θα μπορούσα να θυσιάσω τον Παράδεισό μου και να περάσω μέσα απ' την κόλαση. Η αγάπη μου για τον Φετουλάχ Γκιουλέν είναι μεγαλύτερη απ' αυτήν για τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τα αδέλφια μου κι όσους αγαπώ στη ζωή.

Η μητέρα μου κι ο πατέρας μου θυσιάζονται για εσένα, για τις υπηρεσίες σου. Ο Θεός θα τους προσέξει. Κουράγιο αδέλφια μου, κουράγιο αδελφές μου! Δεν πρέπει να ηττηθούμε αυτή τη στιγμή που νικάμε! Από εδώ και στο εξής, τα αδέλφια μου είναι οι υποστηρικτές του Γκιουλέν σε 171 χώρες!

Οι «στρατιώτες» του Γκιουλέν είναι οι αδελφοί κι οι αδελφές μου. Από εδώ και στο εξής, η οικογένειά μου είναι ο δακρυσμένος Γκιουλέν! Οι τύραννοι θα εξαφανιστούν!

Υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει θλίψη!

Ενές (Καντέρ) Γκιουλέν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα