Εθνικός ή wild card για την Α1

Εθνικός ή wild card για την Α1

bet365

Σε λίγες μέρες θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα παίξει στην Α1. Ο Εθνικός δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και όλα δείχνουν πως θα δοθεί wild card.

Ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς στην Α1; Η απάντηση αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Αυτή τη στιγμή ο Εθνικός έχει την κατάσταση στα χέρια του, ωστόσο φαίνεται πως οι διοικούντες της ομάδας παρά τις προσπάθειές τους δε θα βρουν τα χρήματα που χρειάζεται και έτσι θα συνεχίσουν στην Α2.

Ο Εθνικός ζήτησε τρεις μέρες διορία και θα συναντηθεί την Πέμπτη με την ΕΟΚ ώστε να ενημερώσει για την κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Αν οι Πειραιώτες δεν τα καταφέρουν τότε θα δοθεί μία wild card.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτομάτως συγκροτείται μία πενταμελής επιτροπή με 3 μέλη από την ΕΟΚ και 2 από τον ΕΣΑΚΕ, η οποία ουσιαστικά θα απευθύνει πρόσκληση για wild card σε ενδιαφερόμενους που θα ορίσει η ίδια. Θα δημιουργήσουν κάποια κριτήρια όπως γήπεδο και οικονομική δυναμική και ακολούθως θα αποφασίσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δυνατά για την wild card παίζουν Δόξα Λευκάδας και Πανιώνιος. Οι νησιώτες βάσει κατάταξης πέρυσι στην Α2 είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν, αλλά κι ο Πανιώνιος λόγω... ιστορίας συγκεντρώνει τις δικές του πιθανότητες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα