Αποκύρηξε τον Καντέρ ο πατέρας του! (pic)

Αποκύρηξε τον Καντέρ ο πατέρας του! (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Αποκύρηξε τον Καντέρ ο πατέρας του! (pic)

bet365

Ο Ένες Καντέρ δεν κλήθηκε γι ακόμη μία φορά στην Εθνική Τουρκίας, δέχεται απειλές μέσω Twitter, πρόσφατα ο λογαριασμός του μπλοκαρίστηκε στην Τουρκία, ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για τον Τούρκο.

Οι πολιτικές τοποθετήσεις του Τούρκου σέντερ των Θάντερ τον έχουν μπλέξει πολλές φορές σε περιπέτειες, ωστόσο ίδιος απ' ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω.

Στην Εθνική Ομάδα της Τουρκίας είναι μονίμως εκτός των επιλογών του Εργκίν Αταμάν, με τον ίδιο να το αποδίδει σε πολιτικούς λόγους και στην αντίθεση του στον Ερντογάν.

Στο twitter του ο Καντέρ είχε γράψει γι' αυτό το γεγονός, πως είναι εκτός «επειδή φοβούνται το δικτάτορα!», ενώ λίγο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία δέχτηκε απειλές για τη ζωή του κι ο λογαριασμός του μπλοκαρίστηκε για τη χώρα του.

Όμως τα προβλήματα αυτά είναι μικρά μπροστά στο τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα. Ο πατέρας του τόνισε δημόσια ότι αποκυρήσσει το γιο του!

«Δεν θέλουμε πλέον να φέρει το όνομα της οικογένειάς μας! Απολογούμαι στον τούρκικο λαό και τον πρόεδρο Ερντογάν που έχω έναν τέτοιο γιο! Τον προειδοποιήσαμε για τις σχέσεις του με τον Γκιουλέν...», αναφέρει σε επιστολή του ο πατέρας του Καντέρ, που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το γιο του!

 

NBA Τελευταία Νέα