Στον Άιβερσον δε θα ξαναπείς για προπόνηση. ΣΤΟΝ ΑΪΒΕΡΣΟΝ...: Vol. 2 (vids)

ΑΛΕΝ ΑΪΒΕΡΣΟΝ

Στον Άιβερσον δε θα ξαναπείς για προπόνηση. ΣΤΟΝ ΑΪΒΕΡΣΟΝ...: Vol. 2 (vids)

Στον Άιβερσον δε θα ξαναπείς για προπόνηση. ΣΤΟΝ ΑΪΒΕΡΣΟΝ...: Vol. 2 (vids)

Ο Άλεν Άιβερσον ρωτήθηκε πώς αισθάνεται πια για την προπόνηση και το (νέο) show μόλις είχε αρχίσει...

Ο «ΑΙ» δεν έχει μείνει στην ιστορία ως ένας απ' τους κορυφαίους κοντούς όλων των εποχών, αλλά και για ένα ξέσπασμά του το 2002, όταν ο τότε προπονητής του στους Σίξερς, Λάρι Μπράουν, του είχε χρεώσει ήττες της ομάδος λόγω διαδοχικών απουσιών του απ' τις προπονήσεις.

Η λέξη «προπόνηση» είχε ακουστεί απ' τα χείλη του 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 φορές μέσα σ' ελάχιστα λεπτά κι άπαντες έχουν να θυμούνται όλα όσα είχε πει για τη σημασία της για τον ίδιο.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε 14 χρόνια αργότερα, έστω σε χιουμοριστικό ύφος.

Ο 41χρονος μιλούσε σε συνέντευξη Τύπου για φιλανθρωπικό σκοπό στη Φιλαντέλφια, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε «αισθάνεσαι το ίδιο για την προπόνηση;».

Η απάντησή του;

«Προφανώς δεν το έπιασες τότε. Προφανώς δεν το έπιασες, όταν το εξήγησε, φίλε. Νόμιζα πως δε θ' άκουγα ξανά αυτή την ερώτηση. Βλέπεις, ίσως να μην έχεις δει το ντοκιμαντέρ, επομένως θα σου πιστώσω αυτό το ελαφρυντικό. Δηλαδή εύχομαι να μη το 'χεις δει. Μόλις με άκουσες να λέω πως ήμουν ο MVP. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη σε όλο τον κόσμο. Νομίζεις πως μπορώ να 'μαι ο MVP χωρίς προπόνηση; Θα 'ταν γαμάτο».

ΥΓ. Παραμένει άλυτο μυστήριο γιατί ήταν ντυμένος Μπουλ από πάνω μέχρι κάτω.

Best of internet