Kαλάθι... στον Παιδικό Καρκίνο

Gazzetta team
Kαλάθι... στον Παιδικό Καρκίνο

bet365

Το 1ο Laconia Summer Basketour που θα διεξαχθεί στην Μονεμβασιά από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016 πλησιάζει παρουσία αρκετών αστεριών του ελληνικού μπάσκετ που θα μαζευτούν για καλό σκοπό.

«Λιγότερες από εικοσιτέσσερις ώρες μένουν για την έναρξη του 1ου Laconia Summer Basketour που θα διεξαχθεί στην Μονεμβασιά από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016. Παράλληλα με τους αγώνες, η προσοχή στρέφεται στο LSB Party που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21:30.

Οικοδεσπότες και πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα, που θα ξεσηκώσουν το ΕΠΑΛ Μολάων και όλους τους παρεβρισκόμενους με τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες. Μαζί τους, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ιnternational Bartenders Association (ΙΒΑ), Παναγιώτης Γκοβάτσος, ο οποίος θα προσφέρει ένα μοναδικό bartending show. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η δημοσιογράφος Κυριακή Δρίβα.

«Ανυπομονώ για την συναυλία μας την Παρασκευή 12 Αυγούστου στους Μολάους στα πλαίσια του Laconia Summer Basketour! Σας περιμένω όλους», λόγια του Ησαΐα Ματιάμπα, με τον Μύρωνα Στρατή να συμπληρώνει με την σειρά του «Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στους Μολάους θα γίνει χαμός! Σας περιμένουμε! Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να βάλουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο».

Αναφορικά με τους αγώνες τα δύο γήπεδα διεξαγωγής είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, ενώ την Δευτέρα το πρωί συμπληρώνονται οι τελευταίες συμμετοχές για όλες τις κατηγορίες του 3on3.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Princess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Cocktail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe, Φυσικοθεραπευτήριο Διαμαντόπουλος, ΝΡ Κάβα.

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα