Τσαϊρέλης: «Στον Άρη βρήκα τις ιδανικές συνθήκες»

Τσαϊρέλης: «Στον Άρη βρήκα τις ιδανικές συνθήκες»

Αλέξανδρος Καραλής
Τσαϊρέλης: «Στον Άρη βρήκα τις ιδανικές συνθήκες»

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον Άρη, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιλογή του να υπογράψει στους «κίτρινους».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης υποστήριξε ότι βρήκε τις ιδανικές συνθήκες στην ομάδα και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

-Για την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, όχι μόνο γιατί στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στον Άρη, αλλά και γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια αρκετούς από τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα όσους βρίσκονται στην ομάδα. Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω πως θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να έχει ο Άρης έχει μια επιτυχημένη χρονιά.»

-Για τον κόσμο της ομάδας: « Ο κόσμος του Άρη είναι ξεχωριστός. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν μέχρι τώρα, γιατί η ώθηση που της δίνουν ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι τεράστια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα