Με Λιόγα στη Β' Εθνική η Κηφισιά

Gazzetta team
Με Λιόγα στη Β' Εθνική η Κηφισιά

bet365

Στο νέο ξεκίνημά της η Κηφισιά θα έχει προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα.

Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην Α1 της επόμενης σεζόν κι έτσι κάνει νέο ξεκίνημα αφού θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την απόφαση της ΚΑΕ-ΚΗΦΙΣΙΑ να αποχωρήσει από την Α1 και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση, το δ.σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΝΚ αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ανδρικής ομάδας αποφάσισε ομόφωνα, αυτή να αγωνιστεί στη Β Εθνική κατηγορία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ.

Τα τρία, ομολογουμένως επιτυχημένα, χρόνια στην Α1 ήταν η κορύφωση μιας απίστευτης, μοναδικής στην Ελλάδα πορείας, που ξεκίνησε απ’ την γειτονιά των Αδαμών της Ν. Κηφισιάς. Το δ.σ. της ΑΕΝΚ αναγνωρίζει τους κόπους και τις θυσίες των μελών της διοίκησης που ‘’έτρεξαν’’ την ΚΑΕ αυτά τα χρόνια, αλλά και την μεγάλη οικονομική συμβολή των μετόχων οι οποίοι χωρίς άλλη βοήθεια-εκτός λίγων, γνωστών εξαιρέσεων τόσο απ’ τον Δήμο όσο κι από ιδιώτες, κατάφεραν να αναδείξουν την ΚΑΕ-ΚΗΦΙΣΙΑ ανάμεσα στις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ο κόσμος της Κηφισιάς δεν βοήθησε, ούτε με την παρουσία του στο γήπεδο ούτε οικονομικά, με αποτέλεσμα η αποχώρηση απ΄την Α1 να καταστεί αναπόφευκτη. Οι τοπικές ΚΑΕ που μακροημερεύουν στην Α1 είναι πολυμετοχικές, πράγμα που εδώ στην Κηφισιά δεν κατέστη δυνατό.

Αυτές τις κρίσιμες για το σύλλογο στιγμές, εκείνο που πρέπει όλοι να αποφύγουμε είναι η μεμψιμοιρία, η γκρίνια, η εύκολη κριτική και η αμετροέπεια στην απόδοση ευθυνών σε ανθρώπους που ούτως ή άλλως αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.

Ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση, όποιος λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο υπηρετεί προσωπικούς ή άλλους στόχους και μόνο ζημιά κάνει στην ΑΕΝΚ. Άρα αποτελεί ξένο σώμα για το δ.σ. Άλλωστε ο σύλλογος 22 χρόνια πορεύτηκε με το ‘’μότο’’- ‘’ΑΕΝΚ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ’’- και έτσι θα πορευτεί και στο μέλλον.

Το δ.σ. του συλλόγου, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών αλλά και των προκλήσεων που έχει μπροστά του, σ’ αυτή την άβολη για τους φίλους της ομάδας στιγμή, υπόσχεται ότι η ΑΕΝΚ θα αγωνιστεί επίμονα και σκληρά, εντός και εκτός γηπέδου, ώστε να διακριθεί τη νέα χρονιά στην Β΄ Εθνική κατηγορία, παίζοντας πάνω απ’ όλα ωραίο μπάσκετ.

Προς την κατεύθυνση αυτή, σήμερα ανακοινώνουμε την συνεργασία μας για την επόμενη χρονιά με τον γνωστό και καταξιωμένο στις υψηλές κατηγορίες προπονητή, τον coach: Δημήτρη Λιόγα!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα