Κάνει τη δύσκολη για Μπίμπες η Βαλένθια

Gazzetta team
Κάνει τη δύσκολη για Μπίμπες η Βαλένθια

bet365

Η Βαλένθια προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Γκίγιεμ Μπίμπες και ζητάει να πληρώσει ο ίδιος για να μείνει ελεύθερος κάτι που δεν συμφέρει για φορολογικούς λόγους την Μπαρτσελόνα.

Εκεί που φαινόταν πως ο Ισπανός γκαρντ θα αποτελέσει σύντομα ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών η κατάσταση ξαφνικά μπερδεύτηκε. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ για την αποδέσμευση του παίκτη αλλά η Βαλένθια ζήτησε 500.000 ευρώ παραπάνω και να πληρωθεί όλο το ποσό από τον ίδιο.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo» κάτι τέτοιο δεν συμφέρει καθόλου την Μπαρτσελόνα γιατί θα πρέπει μετά να συμπεριλάβει αυτά τα χρήματα στις οικονομικές απολαβές του παίκτη κάτι που σημαίνει πως η απόκτηση του αντί για 1.5 εκατομμύρια ευρώ θα της στοιχίσει 3.4 ευρώ λόγω φορολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξακολουθεί να θέλει να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Μπίμπες αλλά εάν η Βαλένθια δεν κάνει πίσω ο Έλληνας τεχνικός αναγκαστικά θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις για τη θέση του πλέι μέικερ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα