Κι ο Τζέιμς θύμα της μπίζνας των πλαστών διαβατηρίων

Κι ο Τζέιμς θύμα της μπίζνας των πλαστών διαβατηρίων

Γιάννης Ράμμας
Κι ο Τζέιμς θύμα της μπίζνας των πλαστών διαβατηρίων

bet365

Ο Μάικ Τζέιμς λογιζόταν ως κοινοτικός το 2015 στη Λαμποράλ Κούτσα, πριν συναντήσει δυσκολίες στην ανανέωση του δεύτερου διαβατηρίου του, το οποίο αποδείχθηκε επίσης πλαστό.

Η Συνθήκη Κοτονού (αφρικανικά διαβατήρια με κοινοτική ισχύ σε ορισμένες λίγκες) φαίνεται πως αποτέλεσε στην ACB την καλύτερη δυνατή κατάσταση για όλους όσοι επιτήδειοι εμπορεύονται πλαστά κοινοτικά διαβατήρια στο χώρο του μπάσκετ.

Όπως ο KC Ρίβερς στα χρόνια του στη Ρεάλ Μαδρίτης (2014-15 & 2015-16), ο μέχρι πρότινος αντίπαλός του με τη Λαμποράλ Κούτσα και συμπαίκτης του πια στον Παναθηναϊκό, Μάικ Τζέιμς, ήταν κάτοχος τέτοιου διαβατηρίου, έστω για μόλις μία χρονιά (2014-15), αφού η προσπάθεια ανανέωσης απέτυχε πέρυσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης ιστοσελίδας eldiarionorte.es, η ευθύνη βαραίνει τον Ισπανοαργεντινό δικηγόρο Άλδο Ντάριο Χερτσόρεν, ο οποίος πλέον είναι... φακελωμένος στην Ισπανία.

Ο ίδιος ευθύνεται και για το διαβατήριο του Κόλτον Άιβερσον (επίσης Γουϊνέα-Μπισάου), όταν ήταν κι αυτός παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα (2014-15).

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα