Αποχαιρέτησε τον Νίκο Δημητρίου ο ΣΕΠΚ

Αποχαιρέτησε τον Νίκο Δημητρίου ο ΣΕΠΚ

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών συλλυπήθηκε την οικογένεια του Νίκου Δημητρίου που «έφυγε» την Τρίτη (2/8) το βράδυ.

Αποχαιρέτησε τον Νίκο Δημητρίου ο ΣΕΠΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θλίψη, θρήνος και στεναχώρια έχει σκεπάσει την οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Δημητρίου, ο οποίος "έφυγε" την Τρίτη το βράδυ έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συλλυπηθεί την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Νίκος Δημητρίου ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία το 1986 από τα μίνι του Ηρακλή για να ακολουθήσει μία σειρά από διακρίσεις και συνεργασίες με μεγάλα σωματεία. Α.Σ. Πέρα, Χ.Α.Ν.Θ., ΚΑΕ Ηρακλής, ΚΑΕ Άρης, Ήφαιστος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης και ΚΑΕ ΑΕΚ αποτέλεσαν τους σταθμούς μίας πλούσιας καριέρας. Τα δύο πρωταθλήματα Ελλάδος στους εφήβους το 2004 (με την ΑΕΚ) και το 2011 (Άρη) σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας ως μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Λιβάνου αποτέλεσαν τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της διαδρομής του. Την τελευταία διετία βρέθηκε στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα και εν συνεχεία του Γιούρι Ζντοβτς όντας μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Δημητρίου, ο οποίος υπήρξε ένα εξαίρετο μέλος του Συνδέσμου κι ένας άνθρωπος που χαρακτηριζόταν για το ήθος και την εργατικότητα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Best of internet