ΛεΜπρόν: «Το κίνητρό μου; Να κυνηγάω το φάντασμα που έπαιξε στο Σικάγο!»

Αλέξανδρος Καραλής
ΛεΜπρόν: «Το κίνητρό μου; Να κυνηγάω το φάντασμα που έπαιξε στο Σικάγο!»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε σε ένα καμπ στις ΗΠΑ, όπου μίλησε σε παιδιά για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και το τι είναι αυτό που τον κρατάει ακόμα «πεινασμένο» στο μπάσκετ.

Ο ΛεΜπρόν, όταν μιλάει δημόσια, πάντα χαρίζει κάποιες ωραίες ατάκες. Ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς, ευρισκόμενος σε καμπ με παιδιά στις ΗΠΑ, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αυτά του έκαναν και αποκάλυψε τι είναι αυτό που του δίνει κίνητρο να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ μετά από 3 πρωταθλήματα.

Ο Τζέιμς απάντησε στο ερώτημα αυτό με αφοπλιστικό τρόπο: «Το κίνητρό μου είναι αυτό το φάντασμα που κυνηγάω. Το φάντασμα που έπαιξε στο Σικάγο», αναφερόμενος στο Μάικλ Τζόρνταν και στην επιθυμία του να τον ξεπεράσει και να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών.

«Η καριέρα μου είναι τελείως διαφορετική από αυτήν του Μάικλ Τζόρνταν. Το τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που πέρασε εκείνος. Αυτά που έκανε ήταν απίστευτα και τα είδα να ξεδιπλώνονται. Τον θαύμαζα τόσο πολύ. Θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι μεταξύ των κορυφαίων παικτών, αλλά αν ποτέ μπορέσω να θεωρούμαι ως ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, θα είναι κάτι το υπέροχο!», συμπλήρωσε ο ΛεΜπρόν για να κλείσει λέγοντας:

«Θα είμαι ήρεμος μόνο όταν σταματήσω!»

 

NBA Τελευταία Νέα