Ουέιντ: «Σκέφτηκα εγωιστικά για να ζήσω τ' όνειρό μου» (pic)

Ουέιντ: «Σκέφτηκα εγωιστικά για να ζήσω τ' όνειρό μου» (pic)

Γιάννης Ράμμας
Ουέιντ: «Σκέφτηκα εγωιστικά για να ζήσω τ' όνειρό μου» (pic)

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ παρουσιάστηκε απ' τους Μπουλς και δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή στη γενέτειρά του και την εκπλήρωση ενός παιδικού κι όχι μόνο ονείρου.

Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ χρειάστηκε ν' απαρνηθεί τους Χιτ, στους οποίους έχει περάσει όλη την επαγγελματική καριέρα του (2003-16), αλλά εξήγησε πως «Είχα πρόταση απ' το Μαϊάμι. Ήταν απόφασή μου να σκεφτώ εγωιστικά και να ζήσω τ' όνειρό μου. Η απόφαση αφορούσε εμένα κι όχι τους Ράιλι & Άρισον».

«Είναι απ' αυτές τις στιγμές που τ' όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Είμαι παιδί του Σικάγο. Θυμάμαι να παρακολουθώ σε μία μικρή τηλεόραση τους Μπουλς να κερδίζουν έναν τίτλο και συνειδητοποιώ πως αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Δε μπορώ να σας πω τι σημαίνει αυτό για εμένα. Εδώ ήθελα να 'μαι, με τράβηξε η καρδιά μου εδώ» πρόσθεσε απ' το United Center ο «Flash», ο οποίος έχει ξαναφορέσει τη φανέλα με τον ταύρο και μάλιστα όχι πολλά χρόνια πριν: «Μου έδωσαν μία φανέλα των Μπουλς το 2010. Πήγα σπίτι, τη φόρεσα, έβγαλα φωτογραφία...».

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Μέσα σ' όλα, δεν παρέλειψε να... δείξει ποιανού ομάδα (θα) είναι οι Μπουλς: «Η ομάδα είναι του Μπάτλερ. Εγώ κι ο Ρόντο ερχόμαστε να δώσουμε ό,τι πάντα. Ο Μπάτλερ είναι ο νεαρός ταύρος στην ομάδα. Θα βασιστούμε πολύ σ' αυτόν».

 

NBA Τελευταία Νέα