Ο ΟΠΑΠ νέος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

Ο ΟΠΑΠ νέος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο ΟΠΑΠ νέος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το νέο χορηγό που θα βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.

Σημαντική οικονομική συμφωνία ανακοίνωσε το «τριφύλλι», καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για να είναι από δω και στο εξής ο μεγάλος χορηγός της μπασκετικής ομάδας από τη νέα σεζόν, με σημαντικά οικονομικά οφέλη για τους «πράσινους». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ και τον καλωσορίζει ως μεγάλο χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. 

Ο Παναθηναϊκός, που με τα 58 τρόπαια μεταξύ των οποίων τα 6 ευρωπαϊκά και το 1 διηπειρωτικό, θεωρείται η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 20ετία, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον ΟΠΑΠ, την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα. 

Από την ίδρυσή του, το 1958, μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό, όσο και την κοινωνία. 

Παρά τις δυσκολίες που διανύει η χώρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ έχουν πάντα ως στόχο την κορυφή και μαζί θα πορευτούν βασιζόμενοι στο κοινό τους όραμα για την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, από το 2000, έχει κατορθώσει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων, προσφέροντας μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλα τα αθλητικά γεγονότα. 

O ΟΠΑΠ είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα της.»

 

Best of internet