Καρμέλο: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ουέιντ έφυγε απ' τους Χιτ»

Καρμέλο: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ουέιντ έφυγε απ' τους Χιτ»

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Team USA για το Ρίο, δήλωσε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Ουέιντ πήγε στους Μπουλς.

Η μετακίνηση του Ντουέιν Ουέιντ από τους Χιτ στους Μπουλς αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα του NBA.

Ο καλός φίλος του σταρ των Μπουλς, Καρμέλο Άντονι, σχολίασε τη μεταγραφή του στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

«Σοκαρίστηκα!», ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο σούπερ σταρ των Νικς. «Σοκαρίστηκα πιο πολύ από την άποψη ότι ήταν δύσκολο να το προβλέψεις αυτό. Είναι δύσκολο να δεις κάποιους παίκτες με διαφορετικές φανέλες και αυτός είναι ένας από εκείνους τους τύπους που ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα δούμε με μια διαφορετική φανέλα, εκτός από του Μαϊάμι. Αλλά αυτό συνέβη, και είχα την ευκαιρία να του μιλήσω και να καθίσω μαζί του και πραγματικά να δω βαθιά τα συναισθήματά του και το τι συνέβη. Είναι ήρεμος τώρα. Και όταν αυτός είναι ήρεμος, είμαι κι εγώ», συμπλήρωσε για τον καλό του φίλο, Ουέιντ.

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πραγματικά πόσο δύσκολες είναι οι αποφάσεις αυτές. Και τι συμβαίνει σε αυτές τις αποφάσεις και τι περνάει από το μυαλό των αθλητών κατά τη διάρκεια αυτών των αποφάσεων. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι απλά ξυπνάμε και μπορούμε να παίρνουμε απλά τις αποφάσεις αυτές. Δεν είναι, όμως και τόσο εύκολο!»

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές των Νικς, που ήταν από τις πιο δραστήριες ομάδες του NBA φέτος το καλοκαίρι, ο Μέλο δήλωσε: «Μας αρέσουν πολύ αυτές οι προσθήκες. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν και νομίζω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα σχέδιο σε χαρτί, αλλά φυσικά έχουμε μπροστά μας δουλειά να κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να λειτουργήσει σωστά το πλάνο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα