Στην Κίνα για φιλικά η ΤΣΣΚΑ

Στην Κίνα για φιλικά η ΤΣΣΚΑ

Στην Κίνα για φιλικά η ΤΣΣΚΑ
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη σεζόν που πέρασε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθεί το Σεπτέμβριο στην Κίνα για 2 φιλικά - αγώνες επίδειξης στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος της Euroleague.

Η Euroleague επιστρέφει και τη νέα χρονιά στην Ασιατική χώρα. Πέρυσι ήταν ο Παναθηναϊκός αυτός που ταξίδεψε στην Κίνα για να δώσει 2 ματς, φέτος θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα δώσουν στις 28 και 30 Σεπτεμβρίου 2 αγώνες επίδειξης, πρώτα με τους πρωταθλητές Κίνας Σιχουάν Μπλου Ουέιλς και στη συνέχεια με τους Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς.

Η ΤΣΣΚΑ θα ταξιδέψει για δεύτερη φορά στην Κίνα για να δώσει κάποιους αγώνες, αφού είχε προηγηθεί σχετική επίσκεψή της το 2007, και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν δήλωσε σχετικά με το ταξίδι αυτό:

«Θα είναι το δεύτερό μας ταξίδι στην Κίνα κι εύχομαι να είναι το ίδιο πετυχημένο όσο το προηγούμενο όπου κερδίσαμε το σχετικό τουρνουά το 2007. Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση από την Euroleague και τους συνεργάτες μας στην Κίνα. Η μπασκετική αγορά της χώρας αναπτύσσεται με μεγάλη δυναμική και είναι σημαντικό να διευρύνουμε τη βάση των φιλάθλων μας. Πηγαίνουμε στην Κίνα ως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε σκληρά να κερδίσουμε, ως συνήθως, και να παίξουμε θεαματικό μπάσκετ.»