Αποσύρθηκε ως παίκτης των Νικς ο Στούνταμαϊρ (pic&vids)

Αποσύρθηκε ως παίκτης των Νικς ο Στούνταμαϊρ (pic&vids)

Αποσύρθηκε ως παίκτης των Νικς ο Στούνταμαϊρ (pic&vids)

bet365

Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ ήθελε να αποσυρθεί ως παίκτης των Νικς και το κατάφερε αφού πριν την ανακοίνωσή του, είχε υπογράψει ημερήσιο συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ως μέλος των Νικς όπως επιθυμούσε. Για αυτό το λόγο η ομάδα της Νέας υόρκης σύναψε συμβόλαιο μίας ημέρας με τον Αμερικανό φόργουορντ κι έτσι μετά από 13σεζόν στο ΝΒΑ ανακοίνωσε το «αντίο».

Ο 33άχρονος Στούνταμαϊρ έπαιξε στους Νικς από το 2010 έως το 2015, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά είχε στην καριέρα του (Σανς, Νικς, Μάβερικς, Χιτ) 18.9 πόντους και 7.8 ριμπάουντ.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αναφέρει: «Ήρθα στη Νέα Υόρκη το 2010 ώστε να βοηθήσω την ανάκαμψη της ομάδας και το πετύχαμε. Καρμέλο Άντονι, Φιλ Τζάκσον και Στιβ Μιλς συνεχίζουν αυτή την αποστολή και με τις φετινές μεταγραφές η ομάδα δείχνει σε τροχιά playoffs και όχι μόνο. Η καριέρα μου με έστειλε σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, η καρδιά μου όμως έμενε πάντα στο... Μεγάλο Μήλο (σ.σ Νέα Υόρκη). Μια φορά Νικς, για πάντα Νικς».

 

NBA Τελευταία Νέα