Συνεχάρη την Εθνική Νέων ο Κοντονής

Συνεχάρη την Εθνική Νέων ο Κοντονής

Gazzetta team
Συνεχάρη την Εθνική Νέων ο Κοντονής

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Σταύρος Κοντονής επικοινώνησε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου τόσο μετά την ήττα από τους Ισλανδούς όσο και μετά τη νίκη επί της Κροατίας.

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές της Εθνικής Νέων για την άνοδο στη πρώτη κατηγορία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από την ΓΓΑ, αναφέρει, «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής συνεχάρη χθες το βράδυ τους αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών μπάσκετ, τόσο εκ μέρους του Πρωθυπουργού όσο και προσωπικά, για την άνοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Α’ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή της Εθνικής Νέων Ηλία Παπαθεοδώρου και αμέσως μετά την ήττα από την Ισλανδία, που οδήγησε την Εθνική μας στον μικρό τελικό, για να του εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο επίπεδο δουλειάς και ικανοτήτων της εθνικής μας, μεταφέροντάς του τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα κερδίσει στον μικρό τελικό την Κροατία και θα επιτύχει τον στόχο της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα