Κατσικάρης: «Φιλόδοξος σύλλογος η Λοκομοτίβ»

Κατσικάρης: «Φιλόδοξος σύλλογος η Λοκομοτίβ»

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λοκομοτίβ ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο πρόεδρος της, Αντρέι Βεντίσεφ.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της τη συνεργασία της με τον Φώτη Κατσικάρη ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Ο Κατσικάρης ανέφερε πως, «είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Λοκομοτίβ και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά με την ομάδα. Η Λοκομοτίβ είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος. Το απέδειξε πέρυσι πηγαίνοντας στο Final της Euroleague. Η Λοκομοτίβ λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πλαίσιο και έχει μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους της στο Κρασνοντάρ».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βεντίσεφ τόνισε ότι, «είμαι ικανοποιημένος που σε μία δύσκολη χρονικά στιγμή βρήκαμε έναν τόσο ικανό και έμπειρο προπονητή όπως είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Στα πλεονεκτήματά του ανήκει η εμπειρία και οι ικανότητες που διαθέτει. Για χρόνια έχει εργαστεί στην Ισπανία όπου έχει το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, έχει κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας και ξέρει πως να νικάει. Στόχος μας είναι ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και βελτίωσης των νεαρών Ρώσων παικτών μας. Αυτά χρειάζονται για την καλή μας απόδοση σε Vtb και EuroCup».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα