Ρίβερς: «Θέλω τίτλους, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός!»

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Ρίβερς: «Θέλω τίτλους, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός!»

Ο K.C. Ρίβερς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και δήλωσε περήφανος για τη νέα του ομάδα, ενώ αποθέωσε τους «πράσινους» φιλάθλους!

Ρίβερς: «Θέλω τίτλους, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός!»

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στο paobc.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο. Ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Θεωρώ ότι για εμένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία.

Θέλω τίτλους και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε ψηλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο που ήδη έχει φροντίσει να του στείλει πολλά μηνύματα στα social media: «Ξέρω πολύ καλά τι κάνει για την ομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πολύ καλά με πόσο πάθος και τρέλα υποστηρίζει την ομάδα. Ήδη αρκετοί από τους φίλους της ομάδας μου έχουν στείλει μηνύματα στο internet και με καλωσορίζουν στον Παναθηναϊκό. Έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει ΟΑΚΑ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα λόγια υποστήριξης από την πρώτη στιγμή και με τη σειρά μου να τους πω πως αν είμαστε "1" και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε θα τα καταφέρουμε».

Best of internet