Δύσκολη η περίπτωση του Σενγκέλια

Δύσκολη η περίπτωση του Σενγκέλια

Κώστας Κουκούσης
Δύσκολη η περίπτωση του Σενγκέλια

bet365

Παρότι κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Τόρνικε Σενγκέλια απασχολεί τον Παναθηναϊκό η Λαμποράλ Κούτσα δεν θα τον αφήσει ελεύθερο εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά και μάλιστα οι απαιτήσεις της ενδέχεται να είναι αστρονομικές.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ φαντάζει ως μία καλή λύση για να καλύψουν οι «πράσινοι» τη θέση «4» και να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του με τους Βάσκους.

Εκτός αυτού ακόμα και αν είχαν την πρόθεση να διαπραγματευτούν μαζί τους θα τα έβρισκαν σκούρα. Ο ιδιοκτήτης της Λαμποράλ Κούτσα, Χοσέ Αντόνιο Κερεχέτα, δεν θα τους άφηνε με τίποτα να αποψιλώσουν την ομάδα του αφού ήδη της έχουν «κλέψει» τον Γιάννη Μπουρούση και τον Μάικ Τζέιμς που ήταν δύο από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της μέχρι το Final 4 της Euroleague.

Ο Ισπανός παράγοντας είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής και σε τέτοιες περιπτώσεις συνηθίζει να βγάζει από τη μύγα ξύγκι προσπαθώντας πάντα να πουλήσει στη μεγαλύτερη δυνατή τιμή. Οπότε εάν ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε ή αποφασίσει να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Σενγκέλια ο Κερεχέτα λογικά θα απαιτήσει ακόμα και τα διπλάσια χρήματα από την πραγματική αξία του παίκτη και δεν θα του επιτρέψει να φύγει έτσι εύκολα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα