Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού οι Νεανίδες

Gazzetta team
Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού οι Νεανίδες

bet365

Η Εθνική ομάδα των Νεανίδων αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Β' κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο κι ο Γιάννης Γερεουδάκης μίλησε για την πρεμιέρα.

Οι Νεανίδες θ' αντιμετωπίσουν τα Σκόπια (19:45) στην πρεμιέρα και στον γ' όμιλο συμμετέχουν επίσης οι Εσθονία, Ιρλανδία, Αγγλία. Οι δύο πρώτες ομάδες περνούν στα προημιτελικά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γερεουδάκης, ανέφερε για τη διοργάνωση: «Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για τους αγώνες αυτούς. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο απέναντι σε μια άγνωστη για μας ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αντίπαλό μας. Κάθε παιχνίδι, πάντως, είναι διαφορετικό, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και αυτό έχω επισημάνει στις παίκτριες μου. Θέλουμε να περάσουμε στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα