Ο Κάρι βλέπει ακόμα εφιάλτες!

Ο Κάρι βλέπει ακόμα εφιάλτες!

Ο Κάρι βλέπει ακόμα εφιάλτες!

bet365

Ο Στέφεν Κάρι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για το χαμένο φετινό πρωτάθλημα, παραδεχόμενος πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι των τελικών.

Οι Ουόριορς δεν μπόρεσαν να κάνουν το repeat, παρά την εντυπωσιακή σεζόν που είχαν και το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 3-1 στη σειρά των τελικών, και ο Κάρι δείχνει να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Όπως παραδέχτηκε ο MVP του πρωταθλήματος, η πικρή γεύση της ήττας από τους Καβαλίερς του έχει μείνει ακόμα, δίνοντας του, όμως κίνητρο για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σούπερ σταρ των Ουόριορς:

«Δεν το έχω ξεπεράσει, σε καμία περίπτωση. Είναι κάτι που μένει μέσα σου για πάντα. Ελπίζω, όμως, πως θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί έπειτα από αυτό και θα παλέψουμε για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Το 7ο παιχνίδι ήταν μια άσχημη εμπειρία, αλλά μπορεί να μας κάνει καλύτερους.

Παίρνω μεγάλο μέρος της ευθύνης πάνω μου, γιατί δεν έπαιξα στο επίπεδο που προσδοκούσα. Ωστόσο, αυτό που συνέβη δεν θα με κρατήσει πίσω και μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσω. Θα το έχω πάντως συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

 

NBA Τελευταία Νέα