Λάσκαρης: «Δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας»

Λάσκαρης: «Δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας»

Λάσκαρης: «Δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας»

bet365

Ο ιδιοκτήτης του Άρη Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στο Μόναχο και αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του μετά την κλήρωση του Basketball Champions League: «Επιλέξαμε να αγωνιστεί ο Άρης στο Basketball Champions League γιατί κρίναμε πως είναι μια διοργάνωση με διαφάνεια, αξιοκρατία, σωστές αθλητικές αρχές και μεγάλη προοπτική. Για αυτούς τους λόγους θελήσαμε να έχουμε ενεργό ρόλο και από όσα έχουμε δει ως τώρα, δικαιωνόμαστε. Υπάρχει πολύ καλή και άκρως επαγγελματική οργάνωση.

Είμαστε σίγουροι πως το Basketball Champions League θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό μέσα στα επόμενα χρόνια. Ήδη λαμβάνουν μέρος πολύ δυνατές ομάδες. Έχουμε δεκαπέντε, ίσως και είκοσι ομάδες, που αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές και τα μπάτζετ τους, μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του πρώτου Basketball Champions League. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο δικός μας όμιλος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Εμείς ως Άρης θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ομάδα μας να είναι και φέτος ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ευρωπαϊκός μας δρόμος για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει από την Σλοβενία και ανυπομονούμε για το πρώτο τζάμπολ του Basketball Champions League, που θα γίνει τον Οκτώβρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα