«Να δώσουμε στον κόσμο την χαρά της νίκης» (vid)

«Να δώσουμε στον κόσμο την χαρά της νίκης» (vid)

bet365

Oι Βασίλης Τολιόπουλος και Μιχάλης Λούντζης αποθέωσαν τον κόσμο που τους υποστηρίζει σε κάθε παιχνίδι στο Eurobasket U20 της Χαλκίδας και μίλησαν για το νοκ άουτ παιχνίδι με τη Βοσνία.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά ως τώρα, ήμασταν σοβαροί επιθετικά και αμυντικά. Ειδικά έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω και τα παιδιά που είναι άρρωστα να είναι μαζί μας, όπως και ο κόσμος. Μακάρι να κάθονται και δίπλα στις γραμμές. Θέλουμε να δούμε πολλούς φιλάθλους, να έχουμε τη στήριξή τους όπως και μέχρι τώρα και να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ότι είχαμε χάσει πέρσι από τη Βοσνία. Τα παιδιά και τότε είχαν πάρει το τρόπαιο στο τέλος. Ελπίζω να νικήσουμε, γιατί αν χάσουμε τελειώσαμε, χάνεται η άνοδος οριστικά», ήταν τα λόγια του Βασίλη Τολιόπουλου κι ο Μιχάλης Λούντζης συνέχισε:

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ξέραμε εξ αρχής πως στα προημιτελικά θα έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο. Έτυχε να είναι η Βοσνία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά και να φτάσουμε στην τετράδα. Το αν είμαστε έτοιμοι ή όχι θα φανεί στην πράξη. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα αυτό και μένει να το αποδείξουμε. Η αναμέτρηση με τη Βοσνία είναι ένας τελικός για μας και θέλουμε από τον κόσμο να έρθει και πάλι στο γήπεδο να μας υποστηρίξει».

 

Τελευταία Νέα