Λιμνιάτης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι του τουρνουά»

Λιμνιάτης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι του τουρνουά»

bet365

Η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών U20 ετοιμάζεται για το νοκ άουτ παιχνίδι της Παρασκεύης απέναντι στη Βοσνία και ο Γιώργος Λιμνιάτης επεσήμανε την κρισιμότητα του παιχνιδιού.

Η Εθνική Νέων Ανδρών μπαίνει στην τελική ευθεία για τον κρίσιμο προημιτελικό απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, που διεξάγεται στη Χαλκίδα κι ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεωδόρου μίλησε στο site της ΕΟΚ για την αναμέτρηση αυτή.

Αναλυτικά ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέφερε:

«Είναι σίγουρα το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα στο τουρνουά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Η Βοσνία έχει πολύ μεγάλη κορμιά, πολύ ψηλή πεντάδα, με κοντύτερο παίκτη πάνω από το 1,90μ. και έφεση στο ριμπάουντ λόγω του ύψους που έχει και της αθλητικότητας των παικτών της. Επίσης διαθέτουν παιδιά με πλούσιο ατομικό ταλέντο, όπως ο Άτιτς, ο Πόλουτακ και ο Λάζιτς. Ο κόσμος μας έχει συμπαρασταθεί μέχρι στιγμής. Αυτή τη φορά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και αυτά που ξέραμε πρέπει να τα ξεχάσουμε. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλά πάνω-κάτω, πολλές διακυμάνσεις και νομίζω ότι ο κόσμος σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση και την πειθαρχία σε όλα αυτά που κάνουμε θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην επικράτηση. Δυστυχώς έχουμε τρία παιδιά με πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, τον Μουράτο που είναι πιο σοβαρά από όλους, τον Τσαλμπούρη και τον Μπιλλή. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είναι και οι τρεις κοντά μας αύριο στο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα