Ένταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τις ποινές

Ένταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τις ποινές
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να αλλάξει, όπως κι έγινε, ο πειθαρχικός κώδικας και ο Ολυμπιακός αντέδρασε με αποτέλεσμα ν' ανέβουν οι τόνοι στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ.

Οι «πράσινοι» παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου και του Τάκη Μπαλτάκου ζήτησαν να αλλάξει μέρος του πειθαρχικού κώδικα και συγκεκριμένα αυτό που αναφέρεται στις ποινές ομάδων και φυσικών προσώπων. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά ζήτησε την παραγραφή των ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή οποιαδήποτε ποινή να μην μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Επίσης, η συγχώνευση ποινών, όπως και η αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με τους Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Γιώργο Σκινδήλια και Χρήστο Σταυρόπουλο αντέδρασε και μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν με τους υπόλοιπους εκπροσώπους να παραμένουν αμίλητοι.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού πέρασε με 12 ψήφους υπέρ και 1 κατά του Ολυμπιακού (δεν ψήφισε ο Άρης).

Έτσι, τα δύο αιτήματα των «πρασίνων» πέρασαν, αφού πρώτα είχε ψηφιστεί κι η πρόταση των ξένων με 12-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα