Πέινερς: «Ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του»

Πέινερς: «Ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του»

Πέινερς: «Ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του»

bet365

O Τζάνις Πέινερς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε σίγουρος πως θα πετύχουν τους στόχους της νέας σεζόν.

Ο 26χρονος Λετονός φόργουορντ ανέφερε στο paokbc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα με ιστορία στο μπάσκετ, μεγάλη παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους.

Θυμάμαι και τα δύο παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ στο Eurocup πριν από δύο χρόνια και όσον αφορά τον αγώνα της Θεσσαλονίκης, αν και το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο όταν αγωνιστήκαμε εκεί, οι φίλαθλοι φώναζαν πολύ δυνατά και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Και θα είναι πολύ καλό να παίξω μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους την επόμενη σεζόν».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Σίγουρα πρέπει να μάθω καλύτερα την Ελληνική λίγκα για να μιλήσω ξεκάθαρα για τις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Το μόνο που γνωρίζω για την ώρα είναι πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχω να μάθω πολλά και για την ομάδα και για την πόλη, για την οποία είχαμε μιλήσει αρκετά με το Νίκο Γκίκα, όταν ήμασταν συμπαίκτες πριν δύο χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τον Champions League που θα είναι μία νέα, αλλά πολύ σημαντική διοργάνωση. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχος μας.

Αυτός ο σύλλογος έχει δείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να χτίζει πολύ καλές ομάδες και είμαι σίγουρος ότι αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει ούτε αυτή την χρονιά».

Τέλος, το μήνυμά του στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους ζητήσω να μας υποστηρίζουν σε κάθε περίπτωση. Κι εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα