Μουράτος: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

Gazzetta team
Μουράτος: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

bet365

Η Εθνική Νέων έκανε το 4/4 κι ο Βασίλης Μουράτος τόνισε πως δείχνουν σοβαρό πρόσωπο και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε παιχνίδι.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά το γεγονός ότι οι νίκες μας είναι μεγάλες σε έκταση, η ομάδα έχει δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε παιχνίδι σαν προετοιμασία για τα δύσκολα ματς που έρχονται στη συνέχεια. Ο κόσμος είναι κάθε μέρα εδώ, ανεξάρτητα από αντίπαλο, και το εκτιμούμε πολύ αυτό. Προσπαθούμε κι εμείς να δίνουμε το κάτι παραπάνω από το 100% για να τον ευχαριστούμε και να τον ικανοποιούμε κάθε φορά που έρχεται στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Βασίλη Μουράτου κι ο Διονύσης Σκουλίδας συμπλήρωσε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι για μας προπονήσεις, δεν χρειάζεται να το κρύβουμε. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας και να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα κορμιά που έχουμε. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Προσπαθούμε να εντάξουμε σε κάθε ματς κομμάτια στο παιχνίδι μας για τις δύσκολες αναμετρήσεις που έρχονται. Ο κόσμος παρότι τα ματς είναι εύκολα και οι διαφορές τεράστιες, είναι πάντα εδώ, μας στηρίζει και αποτελεί για μας τον 13ο παίκτη. Ειδικά σε αυτή την ηλικία, όταν υπάρχει κόσμος η ομάδα έχει ένα έξτρα κίνητρο».

 

Τελευταία Νέα