Πληρώνει και για τον Ράις η Μπαρτσελόνα!

Πληρώνει και για τον Ράις η Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Πληρώνει και για τον Ράις η Μπαρτσελόνα!

bet365

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της, η ρωσική ομάδα είναι έτοιμη να επιτρέψει στον Ταϊρίς Ράις να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, αφού οι Καταλανοί θα καλύψουν τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Σημερινό (19/7) δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo Deportivo», φιλοξενεί δηλώσεις του Πάβελ Αστάκοφ ο οποίος επαναβεβαιώνει πως η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Αμερικανού πλέι μέικερ.

«Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Η Μπαρτσελόνα και ο παίκτης τα έχουν βρει και μας οδηγούν σε καλό δρόμο κι εμάς», τόνισε ο πρόεδρος της Χίκμι. Έτσι λοιπόν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τον Βίκτορ Κλαβέρ αναμένεται να πληρώσει και για τον Ράις ο οποίος προτιμήθηκε από τον Ντάριους Άνταμς.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα οι λόγοι ήταν πως ο Ράις έχει κοινοτικό διαβατήριο, η Χίμκι έριξε κατά πολύ τις οικονομικές τις απαιτήσεις (ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και μετά το τέλος της επόμενης σεζόν λογικά θα τον έχανε χωρίς αντάλλαγμα) χωρίς όμως να αναφέρει το ποσό που θα καταβάλει στους Ρώσους η Μπάρτσα και πως για τον Άνταμς θα έπρεπε να δώσει στην Λαμποράλ Κούτσα αρκετά χρήματα παραπάνω (λέγεται πως η ρήτρα του φτάνει τα 1.3 εκατομμύρια δολάρια).

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα