Κόνιαρης: «Η συνέχεια αναμένεται δύσκολη»

Κόνιαρης: «Η συνέχεια αναμένεται δύσκολη»

bet365

Οι Αντώνης Κόνιαρης και Σωτήρης Μπιλλής μίλησαν, εκ μέρους των παικτών, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στη Χαλκίδα και για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

Μπορεί η Εθνική Νέων Ανδρών να είχε ρεπό σήμερα, ωστόσο η συνέχεια αναμένεται καταιγιστική για την ομάδα του Ηλία Παπαθεωδόρου.

Εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, οι Αντώνης Κόνιαρης και Σωτήρης Μπιλλής μίλησαν στο site της ΕΟΚ για την πορεία της ομάδας και τα παιχνίδια που έρχονται.

«Μας βοηθάνε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε δώσει ως τώρα, αν και θα τα θέλαμε λίγο πιο δυνατά από ό,τι ως τώρα. Όμως δεν έχει σημασία, γιατί η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμαστε λίγο από τώρα και το παιχνίδι με τη Βοσνία. Να είμαστε υγιείς και θα παίξουμε δυνατά την Παρασκευή. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει εδώ με τον κόσμο, δεν περίμενα να είναι τόσο πολλοί φίλαθλοι από το πρώτο ματς και να έρχονται όλο και περισσότερο. Τους ευχαριστούμε πολύ», δήλώσε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο Σωτήρης Μπιλλής, με τη σειρά του, είπε: «Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία σχετικά εύκολα ματς. Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε διαφορετικά, το βλέπουμε σαν μια πολύ καλή προπόνηση και προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε τόσα χρόνια όλοι μαζί, έχουμε γίνει μια παρέα, μια οικογένεια και αυτό βοηθά πολύ στη χημεία μας. Από το πρώτο παιχνίδι έχουμε δει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και μας βοηθά πολύ».

 

Τελευταία Νέα