Λιμνιάτης: «Ο κόσμος στη Χαλκίδα είναι φανταστικός» (vid)

Λιμνιάτης: «Ο κόσμος στη Χαλκίδα είναι φανταστικός» (vid)

Λιμνιάτης: «Ο κόσμος στη Χαλκίδα είναι φανταστικός» (vid)

Οι Νέοι άρχισαν με 3/3 νίκες στο Eurobasket U20 κι ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέφερε πως οι αντίπαλοι που έχουν αντιμετωπίσει δεν είναι δυνατοί και πως δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.  

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ελληνικής ομάδας ανέφερε: «Νομίζω ότι ορισμένα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα ομάδες πολύ χαμηλής δυναμικότητας, οπότε το κομμάτι του μπάσκετ δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό θα πρέπει να το αποβάλουμε και να λειτουργήσουμε κάτω από ένα καθεστώς ότι το ματς των προημιτελικών που θα δώσουμε θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα πρόβλημα για μας, γιατί όταν κερδίζεις με μεγάλες διαφορές στο κρίσιμο παιχνίδι που θα υπάρχει αντίσταση θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, με πολύ μεγάλη ενέργεια και πειθαρχία, ώστε να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με το σωστό τρόπο. Το πρόβλημα αυτό το είχαμε από τα φιλικά, όπου με εξαίρεση ένα ματς με την Ουκρανία είχαμε εύκολες επικρατήσεις».

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Εθνική Νέων Ανδρών να αντιμετωπίσει τη Βοσνία στον προημιτελικό της Παρασκευής: «Η Βοσνία κατά την προσωπική μου άποψη είναι μια εξαιρετική ομάδα, που διαθέτει και ποιότητα αλλά και αθλητικότητα. Έχουν κάποια στοιχεία, κυρίως ατομικά, που θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Πιστεύω πως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αν είμαστε όπως πρέπει όλα εξαρτώνται από μας. Αν έρθουμε με τον σωστό τρόπο σκέψης, την απαιτούμενη ενέργεια και τη συγκέντρωση, θεωρώ πως τα πράγματα θα κριθούν από μας».

Όσο για τον κόσμο: «Για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, μετά το Ηράκλειο, το Βόλο τώρα και στη Χαλκίδα, ο κόσμος είναι φανταστικός. Το γεγονός ότι γεμίζει το γήπεδο με αντιπάλους αν κι αυτούς που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη και θέλω να πιστεύω ότι και την Παρασκευή θα είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο για μας».  

U20: Λιμνιάτης & Μπιλλής για το μέχρι τώρα και τη συνέχεια

Best of internet