MVP του Σάμερ Λιγκ ο Τζόουνς (vids)

MVP του Σάμερ Λιγκ ο Τζόουνς (vids)

Κώστας Κουκούσης
MVP του Σάμερ Λιγκ ο Τζόουνς (vids)

bet365

Ο Τάιους Τζόουνς της Μινεσότα αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης.

Αν και το όνομα του δεν είδε το φως της δημοσιότητας όσο άλλων παικτών στο Λας Βέγκας ο πλέι μέικερ των Τίμπεργουλβς έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει και αυτός μέλος του τρομερού νεανικού κορμού των «Λύκων» δίπλα στους Άντριου Ουίγκινς, Καρλ-Άντονι Τάουνς και Ζακ ΛαΒίν.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Final 4 του NCAA το 2015 (είχε πάρει το πρωτάθλημα με το Ντιουκ) με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του βοήθησε την ομάδα του να πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Σάμερ Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τους Μπουλς, παρότι είχε ξεκινήσει τη διοργάνωση με τρεις σερί ήττες.

Σε αυτούς τους εφτά αγώνες έχει μέσο όρο 19.4 πόντους και 6.3 ασίστ σουτάροντας με 45.7%. Μάλιστα στον ημιτελικό με τους Σανς ήταν εξαιρετικός, αφού σκόραρε 29 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ. Παρακάτω εκτός από τα highlights στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορείτε να δείτε και αυτά από το παιχνίδι με τους Γκρίζλις, που σκόραρε 26 πόντους και από αυτό με τους Ράπτορς όπου σταμάτησε στους 21.

 

NBA Τελευταία Νέα